<

Займалась самолікуванням: МОЗ розповіло про п’ятий летальний випадок від COVID-19, що стався на Івано-Франківщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:35 | 25.03.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

В Україні 25-го березня в Івано-Франківській області зафіксовано п’ятий летальний випадок від коронавірусу.

МОЗ повідомляє, що померла жінка, яка 23 березня разом із чоловіком поступила в лікарню з підозрою на коронавірусну інфекцію. Жінка довго займалась самолікуванням і запізно звернулась до лікарів.

На жаль, урятувати пацієнтку вже не вдалося, вона померла за добу. Інфікування на COVID-19 було лабораторно підтверджено вже після смерті.

Її чоловік наразі продовжує перебувати в лікарні, його стан середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, під кінець дня 25-го березня повідомили про 145 випадків COVID-19 в України, серед яких один новий випадок на Волині.




один коментар
  1. Як немає жертви, то знайдем!!! А ще напишіть, що у хворої і паличка туберкульозу була…людина ж блін стерильна тварь!!! На ній же ніяких вірусів і мікроб немає. А старші люди ж до цього взагалі не вмирали, в них же імунітет ОГОГО! Істерія комусь дуже на руку. Через трохи будуть статті…померла від голоду, від відсутності грошей на лікування та імунізацію!Економіка то рухнула, і це вб’є ще більше людей. А ви панікуйте і підливайте масла у вогонь. P.s.Сама у лютому перехворіла після повернення з-за кордону, і да були групи туристів із Китаю, і нічого! І на роботі хворіли такими ж симптомами, і пневмонії були у працівників після повернення з-за кордону. Але люди на роботу максимум 1,2 дні не ходили. І одужали і працюють

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця