<

Затримали лучанина, який фасував та продавав наркотики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 20.01.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

25-річний житель Луцького району на території Луцька та Волинської області розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини. У хлопця правоохоронці вилучили психотропу на понад 50 тис. грн. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального  кодексу України.

20-го січня, у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю викрили наркоторговця у Луцьку. Поліцейські встановили, що 25-річний житель Луцького району на території Луцька та Волинської області розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини. Чоловік працював за методом так званих «закладок», залишаючи фасовані пакунки з наркотиками у визначених місцях, – повідомляє поліція Волині.

У затриманого вилучили 100 г амфетаміну, 50 г психотропної речовини Альфа PVP, 6 готових закладок, пістолет, кастет, тощо. Сума вилучених психотропів на чорному ринку становить понад 50 тис. грн.. Їх направили на дослідження. 

Вирішується питання про оголошення волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. 

Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер