<

Затримали хулігана, який розмалював «розумну» зупинку в центрі Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 11.03.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Затримали 26-річного хулігана, який розмалював «розумну» зупинку у Луцьку біля ЦУМу.

Цей факт правоохоронці зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень і почали шукати винуватця, – повідомляє поліція Волині.

Завдяки відео та фото з камер спостереження, оприлюднених департаментом муніципальної варти Луцької міськради, а також моніторингу ними профілів у соціальних мережах, поліцейські і працівники департаменту встановили особу хулігана.

11-го березня в Луцькому райуправлінні поліції 26-річний порушник розкаявся у скоєному та пообіцяв ніколи не чинити схожого. 

На нього склали протокол за ст. 173 КУпАП: вчинення дрібного хуліганства тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. Рішення про покарання прийматиме суд. 




один коментар
  1. Не зрозуміло а чому громада не повинна знати в обличчя тих хто постить майно громади і заважає комфорту в житті людей міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця