<

Двоє хуліганів осквернили простріляне військове авто у центрі Нововолинська

15:26 | 11.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
3075
/ коментарів 6

11-го лютого двоє молодиків у стані алкогольного сп’яніння осквернили пошкоджений військовий автомобіль, який розмістили у центрі Нововолинська задля збору коштів. Як розповіли очевидці БУГу, хулігани плювали та помочились у салоні транспортного засобу.

На місце події небайдужі викликали працівників поліції, які встановили особу порушника. Ним виявився мешканець села Осмиловичі 2003 р.н. Проти хлопця порушили адміністративне провадження за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Нагадаємо, даний виставковий автомобіль тиждень пробув на Бахмутському напрямку та потрапив під обстріл. На щастя, водій та пасажири вижили, проте авто зазнало серйозних пошкоджень.

Цей автомобіль було придбано для військової частини, завдяки зусиллям небайдужих жителів Павлівської територіальної громади, мешканців сіл Колона та Волиця, працівників Павлівської сільської ради та ТОВ “Пядидні” (Колонського відділку) було зібрано 4 000 доларів на його придбання.

Закликаємо мешканців шанобливо ставитись до військових артефактів.




коментарів: 6
  1. Нововолинськ знову відзначився. А другого злочинця не спіймали? Це був нововолинець?

  2. Можливо дитина “перевертня” МЕНТ шахтар , чи ШАХТАР не мент ? звичайно ЗГІДНО МАТИ ЧЕСТЬ РОДИННО , брати участь у ВІЙНІ ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота