<

Затримали банду чоловіків, яка вночі напала на сім’ю фермера під Луцьком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 21.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зловмисники вдерлися до будинку, напали на маму фермера, але втекли після того, як чоловік зробив попереджувальні постріли з рушниці.

Близько другої ночі у середу, 21 березня шестеро чоловіків вдерлися у будинок приватного підприємця. Зловмисники напали на його маму, взяли готівку, що лежала на видному місці і намагалися втекти. Про це розповіли під час брифінгу у головному управлінні національної поліції в області, – пише Район.Луцьк.

Сім’я фермера з Воютина одразу ж зателефонувала у поліцію. На пошук грабіжників кинулися поліцейські з Луцького та Горохівського районів, а також працівники управління карного розшуку. Зі слів начальника слідчого управління Олександра Климовського, все відбувалося таким чином: зловмисники увірвалися до хати, де в той час перебувала мама власника. Вони погрожували жінці, але та відмовилася виконувати вимоги чоловіків, відбивалася руками і здійняла галас. Це розбудило власника будинку, який вибіг з рушницею, зробив три попереджвалні постріли, після чого банда втекла.

Прихопили з собою чоловіки, за попередніми даними, 1500 гривень.

Протягом двох годин поліцейським вдалося затримати 5 із 6 чоловіків, що скоїли напад. Нещодавно затримали шостого. Всі вони – уродженці Львівської області, і всі – раніше судимі. Двоє із «героїв» перебувають на сьогодні у розшуку. Банду підозрюють у ряді інших розбійних нападів. Про це свідчить спосіб вчинення злочину. Наразі інформацію про причетність чоловіків до схожих злочинів у області перевіряють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця