<

Запрошують на SMM-інтенсив у Нововолинську: чому варто відвідати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 12.02.2020 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

29-го лютого та 1-го березня у Нововолинську відбудеться дводенний SMM-інтенсив від Ангеліни Власюк, спеціалістки з 4-річним досвідом у сфері SMM, лекторки, бренд-менеджерки та засновниці проекту Clever SMM Planner.

SMM-спеціаліст, сьогодні поширена та потрібна професія, але справді фахівців на ринку мало.Тому інтенсив допоможе дізнатись про SMM все з нуля до розробки готової стратегії просування. І це все за 2 дні інтенсивного навчання, повідомляють на фейсбук-сторінці події.

Захід відубдеться у приміщенні молодіжного центру «Нові крила».

“Подібний інтенсив проводиться вперше у Нововолинську, я проводжу такі інтенсиви у Львові раз у квартал, але на численні прохання моїх друзів та жителів рідного міста я вирішила провести інтенсив у Нововолинську.

Професія SMM спеціаліста сьогодні дуже популярна. У Нововолинську немає можливості молоді та жителям взагалі навчатись прогресивних нових професій, тому такий захід буде як ніколи актуальний для всіх, хто хоче спробувати себе у новій сфері та розвивати свої вміння та навчики професійної роботи з соціальними мережами”, – розповідає Ангеліна Власюк.

Інтенсив для всіх, хто хоче професійно працювати з соціальними мережами: це і студенти, які можуть працювати на фрілансі, стартапери, які хочуть розвивати свої проекти та маленькі бізнеси, власники бізнесу, які хочуть розуміти алгоритми соціальних мереж та просувати свій бізнес, говорить Ангеліна.

“Нові знання дозволяють без спеціальної вищої освіти працювати в сфері маркетингу та заробляти працюючи віддалено на різних проектах. Це допоможе розуміти базові алгоритми соціальних мереж та дозволить просувати свій бізнес в інтернеті більш професійно”.

Перший день буде присвячений Instagram та Facebook, базовим принципам та механізмам роботи і всім що пов’язано з соціальними мережами та професією SMM-спеціаліста вцілому.

Другий день буде практичною частиною, де учасники зможуть розробити SMM стратегії для своїх бізнесів та впроваджувати їх відразу після закінчення інтенсиву.

“Я завжди даю акцент на практичну частину, тому що тільки таким чином можна закріпити отримані знання та почати роботу”, – говорить SMM-спеціалістка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер