<

За тиждень на Волині виявили 60 водіїв, що кермували напідпитку: зокрема й у Володимирі, Нововолинську та Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:58 | 24.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
124
/ Коментарі відсутні

Наряди груп реагування патрульної поліції (ГРПП) у Волинській області із 16-го по 22-ге листопада під час несення служби встановили «за гарячими слідами» 13 осіб, причетних до скоєння кримінальних правопорушень, та склали 1880 адміністративних матеріалів. 

Протягом минулого тижня поліцейські ГРПП по області виявили майже 60 фактів керування водіями транспортних засобів в нетверезому стані, – повідомляє поліція Волині.

Зазначають, що на всіх правопорушників складено адмінпротоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Виявляли таких горе-водіїв у Ковельському, Маневицькому, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Старовижівському, Рожищенському, Турійському, Горохівському, Ківерцівському, Локачинському, Іваничівському, Шацькому районах та у містах Володимирі-Волинському і Нововолинську. 

Також співробітники ГРПП усіх територіальних підрозділів здійснили понад 300 перевірок мототранспорту. Склали понад 200 адміністративних матеріалів за скоєння низки порушень. 8 таких транспортних засобів помістили на арештмайданчики. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер