<

За січень волиняни внесли на підтримку національної армії понад 20 мільйонів гривень військового збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 19.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волиняни у січні 2019-го року сплатили до держбюджету 21,2 мільйони гривень військового збору.

Таким чином, на обороноздатність країни в області мобілізовано на 19 відсотків  коштів більше проти січня 2018 року, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області. 

«Коли йдеться про незалежність держави та безпеку кожного з нас, питання високої податкової культури та активної громадянської позиції не потребує особливих аргументів – українська армія повинна мати достатньо коштів для захисту країни. Тож, від позиції працедавців, які виконують функцію податкового агента в питанні нарахування і сплати військового збору із зарплати, значною мірою залежить фінансування оборонної галузі. Приємно відзначити, що більшість суб’єктів господарювання Волині – свідомі того, як важливо нині працювати легально, уникаючи фактів «тіньової» зайнятості», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, використання неоформленої належним чином робочої сили не лише мінімізує податки до бюджету, а й позбавляє найманих працівників соціальних гарантій.

«Держава гарантує кожному, хто працює легально, певні соціальні стандарти. Тому спроби оптимізувати податки через так званих трудових нелегалів – серйозне порушення закону та позбавлення права на соціальний захист найманих працівників.», – підсумувала Світлана Савчук.

За підсумками січня 2019-го року найбільшу суму військового збору сплачено у Луцьку – 9,6 мільйона гривень, на території Луцького району – 1,7 мільйона гривень, у Ковелі – майже 1,2 мільйона гривень,, у Нововолинську – понад 1 мільйон гривень. у Володимирі-Волинському -966 тисяч гривень військового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер