<

За порушення самоізоляції до адмінвідповідальності притягнули шестеро волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 7.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Шість осіб, які порушили умови самоізоляції притягнуті до адміністративної відповідальності. Попередньо, усі вони підписували інформовану добровільну згоду на дотримання карантинних умов та самоізоляції. Окрім цього за період дії карантину в області до адміністративної відповідальності притягнули 68 осіб.

Про це розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Лариса Дудковська  в ході робочої наради із керівниками райдержадміністрацій, міськими головами та головами ОТГ, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

 «Усі волиняни, які перетнули кордон України підписали інформовану добровільну згоду на самоізоляцію. Наразі проводиться спільна робота представників лабораторного центру, поліції та медиків щодо дотримання цими особами умов самоізоляції. За останній тиждень по пунктах пропуску Ягодин, Доманове та Дольськ, через державний кордон з Польщею та Білорусією, кордон перетнуло близько 8,5 тис. осіб. З них понад 1600 волинян. Списки громадян з інших областей передані до територіальних лабораторних центрів», – розповіла Лариса Дудковська.

Окрім цього, варто наголосити, що за період дії карантину в області до адміністративної відповідальності притягнуто 68 осіб. З них: 19 – керівників торгових закладів, 36 – працівників підприємств і установ, 1 – водій, та 6 осіб, які порушили самоізоляцію.

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції в області розпочато роботи із санітарної обробки автомобільного транспорту та автошляхів із залученням спецтранспорту. Такі роботи проводяться у місті Луцьку, Володимир-Волинському, Шацькому, Горохівському, Ратнівському та Маневицькому районах.

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок