<

За добу волинські рятувальники ліквідовували наслідки негоди та погасили чотири пожежі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 12.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом 11 березня, внаслідок ускладнення погодних умов у вигляді сильного шквального вітру, рятувальники ДСНС здійснювали заходи щодо демонтажу зруйнованих покрівель будинків у Горохівському районі, містах Нововолинську та Луцьку. А також ліквідували 4 пожежі.

Загоряння виникло у Любомльському, Горохівському, Луцькому районах та обласному центрі, повідомляють рятувальники Волині.

Зокрема 11 березня вночі о 00:54 через коротке замикання електромережі у селищі Головне Любомльського району зайнялася дерев’яна господарська будівля, що межувала з гаражем, літньою кухнею та банею.

Вогонь встиг знищити дах будівлі, пошкодити стіни, але його о 2:10 зупинили працівники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Любомля та місцевої пожежної охорони цього села.

У Луцьку вночі рятувальники загасили пожежу двох автівок, у селі Промінь Луцького району врятували від знищення вогнем цегляний дачний будинок.

Крім того, у селі Смолява Горохівського району, ще до приїзду рятувальників, люди самі загасили невелику пожежу, що ймовірно трапилася через обрив високовольтної лінії від пориву вітру (палаючу дерев’яну перегородку у цегляній господарській будівлі).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця