<

За блискучу операцію, про яку всі і так знають: Зеленський підвищив командувача ВМС до віцеадмірала

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 17.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
536
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський підписав указ №246 про підвищення у військовому званні командувача Військово-Морських сил Збройних сил України Олексія Неїжпапу за “блискучу операцію, про яку всі і так знають”.

Указ про присвоєння звання з’явився на сайті президента 16 квітня, – пише ТСН.

“Присвоїти військове звання віцеадмірала контрадміралу Неїжпапі Олексію Леонідовичу – командувачу Військово-Морських Сил Збройних Сил України”, – йдеться в указі голови держави.

Радниця голови ОП Вікторія Страхова на своїй сторінці у фейсбуці уточнила, за що Зеленський підвищив Олексія Неїжпапу. Офіційно ж не повідомлялося про причину присвоєння звання віцеадмірала контрадміралу.

“Верховний Головнокомандувач Президент України Володимир Зеленський 16 квітня 2022 присвоїв звання віцеадмірала командувачу ВМС ЗСУ Олексію Леонідовичу Неїжпапі. Й усі знають, за яку блискавичну операцію! Наш справжній козак на воді!” – зазначила Страхова.

Нагадаємо, на крейсері “Москва” 13-го квітня виникла пожежа через влучання українських ракет “Нептун”. Після цього корабель почав тонути. Натомість у РФ стверджують, що нібито на крейсері вибухнув боєприпас. Ввечері 14 квітня в Міноборони Росії офіційно підтвердили, що крейсер “Москва” потонув під час шторму в Чорному морі. 

Натомість у Міністерстві оборони США підтвердили, що крейсер потонув через влучання українських ракет, а не детонацію боєприпасів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер