<

З початку року на Волині задокументували 800 протоколів за вчинення домашнього насильства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 9.06.2022 / Новини / , /
Перегляди
55
/ Коментарі відсутні

На превентивних обліках в територіальних підрозділах Волині перебуває понад 1800 осіб, які вчинили домашнє насильство, з яких: 183 жінки та двоє неповнолітніх.

Протягом п’яти місяців 2022 року мобільні групи з протидії домашньому насильству здійснили більше семисот виїздів за повідомленнями про вчинення домашнього насильства, повідомляє поліція Волині.

Поліцейські винесли 110 термінових заборонних приписів щодо кривдників, які передбачають різні обмеження для правопорушників: зобов’язання залишити місце проживання (перебування) постраждалої особи, заборона на вхід та перебування в місці проживання (перебування) постраждалої особи та заборона в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою.

Крім того, за п’ять місяців співробітники поліції відкрили дев’ять кримінальних проваджень за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України та за ст. 390-1 (невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або не проходження програми кривдників) Кримінального кодексу України.

У разі вчинення домашнього насильства – телефонуйте на лінію 102. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер