<

З початку року митники вилучили контрабандних сигарет на понад два мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 8.07.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Найчастіше предметом порушення митних правил на Волині стають цигарки.

При вивезенні за межі України до Польщі найбільш типовими предметами правопорушень є цигарки, які фізичні особи переміщують з приховуванням від митного контролю у конструктивних порожнинах та у спеціально виготовлених тайниках транспортних засобів, – інформує Волинська митниця ДФС.

Зокрема, з початку року волинські митники припинили 395 спроб незаконного переміщення тютюнових виробів, з обігу вилучено 174 986 пачок цигарок вартістю 2 068 400 грн.

Водночас, в зоні діяльності Волинської митниці ДФС мають місце непоодинокі випадки незаконного вивезення за межі території дорогоцінного каміння органогенного утворення – бурштину.

У І півріччі 2015 року волинські митники склали 10 протоколів, у яких предметами правопорушення є бурштин. Як наслідок, вилучено 117,07 кг. каміння вартістю 5 118 816 грн.

При ввезенні на територію України найчастіше порушення митних правил фіксують під час переміщення продуктів харчування, автозапчастини, побутової техніки, будматеріалів, товарів легкої промисловості.

Довідково: загалом у І півріччі 2015 року оперативні працівники Волинської митниці запровадили 822 справи про порушення митних правил на суму 20,5 мільйона гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер