<

Ютуб блокуватиме весь спрямований проти вакцинації контент

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:09 | 30.09.2021 / Новини / /
Перегляди
248
/ коментарі 4

Ютуб буде блокувати весь контент, спрямований проти вакцинації, вийшовши за рамки політики щодо вакцинації лише проти COVID-19 і включивши контент, який стверджує, що вакцини викликають хронічні наслідки для здоров’я або містить дезінформацію про речовини у вакцинах.

Про це пише УНН.

“Сьогодні на ютубі ми розширюємо нашу політику з протидії дезінформації в медицині, додаючи нові рекомендації щодо вакцин, які вводяться, які схвалені і підтверджені як безпечні та ефективні місцевими органами охорони здоров’я і ВООЗ”, – вказали у компанії.

У компанії відзначили, що постійно спостерігають, як помилкові твердження про вакцини проти коронавірусу переростають в дезінформацію про вакцини в цілому. Тож, тому і вирішили впровадити нову політику.

“Зокрема, контент, у якому помилково стверджується, що схвалені вакцини небезпечні і викликають хронічні наслідки для здоров’я, стверджується, що вакцини не знижують передачу або зараження захворюваннями або містить дезінформацію про речовини, що містяться у вакцинах, буде видалений”, – розповіли у компанії.

Це, як зазначається може включати контент, у якому “помилково говориться, що схвалені вакцини викликають аутизм, рак або безпліддя або що речовини в вакцинах можуть відстежувати тих, хто їх отримує”.

Ця нова політика, за повідомленням, поширюється не лише на конкретні планові щеплення, наприклад від кору або гепатиту B, але і на загальні положення про вакцини. Водночас вказано, що у питаннях побічних ефектів вакцини інформація “зіставляється з загальнодоступними ресурсами щодо вакцин, наданими органами охорони здоров’я та підтвердженими медичним консенсусом”.

Ці зміни політики набудуть чинності сьогодні, але, вказують у компанії, як і в разі будь-яких значних оновлень, системам буде потрібен час, щоб “повністю активізувати їх дотримання”.

З нових правил є і винятки.

“З огляду на важливість громадських обговорень і дебатів для наукового процесу, ми продовжимо розміщувати на YouTube матеріали про політику щодо вакцин, нових випробувань вакцин і історичних успіхів або невдач з вакцинами”, – вказали у компанії.

Особисті відгуки про вакцини також будуть дозволені за умови, що відео не порушує інші принципи співтовариства або канал не демонструє шаблон, який пропагує сумніви щодо вакцинації.




коментарів: 4
  1. Значить щось не то з тією вакцинацією, як би вона була хорошою то ютуб її не блокував би!!!

  2. То шо, маразматика байдена по Ютюбу більше не покажуть? Його ж АДміністрація проти вакцинації.
    Чи то тільки проти вакцинації для себе… Якось так

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер