<

Янукович вирішив оскаржити своє усунення з посади президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 28.11.2021 / Новини / /
Перегляди
768
/ коментарів 11

Експрезидент Віктор Янукович, який втік до Росії, оскаржує в київському суді ухвалу Верховної Ради про своє усунення з посади глави держави.

Прессекретар Януковича Юрій Кірасір назвав антиконституційною постанову Верховної Ради від 22-го лютого 2014 року про самоусунення Януковича та призначення позачергових виборів президента, повідомляється на його фейсбук-сторінці.

“У Верховній Раді розуміли, що законно усунути від влади демократично обраного президента шляхом імпічменту не вдасться, розглядали два варіанти: фізично усунути Віктора Януковича або, розтоптавши закон, захопити владу. Парламент, не маючи на це повноважень, пішов другим шляхом”, – заявив речник Януковича.

Віктор Янукович подав позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Верховної Ради України.

Четвертий президент має намір оскаржити законність ухвалення парламентом Постанови про його нібито самоусунення з посади глави держави.




коментарів: 11
  1. А нашо йому щось оскаржувати? Стоп…. я не пойняв, а шо дядя Вітя вже не президент? Опа-ча, нада прачітаті новості, шо в мірє творітся.

    • а шо, хіба на майдані виборів не було ? так сказати, всенародного волевиявлення ? я забув !

  2. Так, повертайся. 13 літ відпочинку на батьківщині в будиночку з вікнами в квадратик тобі гарантовано. А на твоє місце в ростові вже інший кандидат із зеленими очима проситься.

    • 13 років ? алік, ти великий оптіміст ! за 13 років ті, хто сажае, і ті, кого сажають, поміняються місцями не один раз, хе-хе…

  3. Його колись по лобі теж неприроднім способом стукали.
    На лугандоні вони якісь збочені.
    Тому мужичку, про якого Буг недавно писав, повезло трохи менше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер