<

“Як же ви, мудаки, задовбали”: Ярош зробив жорстку заяву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 9.12.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Народний депутат різко звернувся до так званих активістів, які постійно підбурюють народ Поки на Донбасі українські бійці захищають Україну від російського агресора, “виродки, ряджені в патріотів, по всі сторони ефемерних барикад” руйнують державу.

Про це заявив народний депутат, керівник громадського руху “ДІЯ” Дмитро Ярош на своїй Facebook-сторінці.

“Крик душі… Без особистостей. Як же ви, мудаки, задовбали своєю нескінченною битвою всіх проти всіх! У той час, коли кожен день на фронті, в нашій національно-визвольної війни, гинуть українці. Ви ж, під*раси, їхніх мізинців не коштуєте!” – написав Ярош, звертаючись до так званих активістів, які постійно підбурюють народ.

“Невже у вас, тилові щури, відсутній інстинкт самозбереження? Невже ви, виродки, ряджені в патріотів, по всі сторони ваших ефемерних барикад, думаєте, що ми, люди, які чотири роки не виходили з бою, все вам пробачимо і забудемо! Ми ж усі там не загинемо… Ми ж, прийде час, будемо бичем у руках Божих. І всі отримають “по плодах їхніх”, – додав нардеп.

При цьому Ярош зазначив, що “це не погрози”. “Це ваша перспектива. Конкретна. Без надії сподіваюсь, що ви зупинитеся в руйнуванні нашої держави”, – заявив Ярош. Зазначимо, що за пару годин пост народного депутата зібрав більше трьох тисяч лайків і майже одну тисячу перепостів.

Користувачі вважають, що Ярош все сказав “жорстко, але правильно”.




коментарів: 3
  1. “Есть у революциі начало, нет у революциі конца…” і це правильно ! чому одним можна бути революціонерами, і іншим зась ? тим більше шо краще не стало !

    • Ви фаталіст, сер. Чи філателіст-підгавкувач? Мабуть, останнє. Чи стало краще зі свободою слова і правами людини? Без сумніву. Проте, ковбасники, підлабузники і 30-ти срібники сміливо можуть очікувати кари Божої, яка впаде на них вже незабаром.

      • угу, ланцюг подовжили, але миску відсунули подалі… а гавкати і тоді можна було

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер