<

«Я паркуюсь, як…», – власник оригінально помстився за припарковане на його території авто у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 13.05.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Повідомлення про пошкодження транспортного засобу надійшло 12 травня з вулиці Паркової в Луцьку. Заявник повідомив, що залишив авто на ділянці по даній вулиці, а коли повернувся, виявив на транспортному засобі напис коричневою фарбою.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

Патрульні відшукали власника ділянки, куди заїхав водій, він же виявився й автором надпису.

З усіма учасниками інциденту провели профілактично-роз’яснювальні бесіди.




коментарів: 3
  1. зробили б акцію “Фарбуємо дибілів що паркуються на газонах біля житлових будинків” бо вже дістали.

    • Не виправдовую водія. Але щодо паркувань біля житлових будинків, то це велика проблема, адже паркувальних місць не має. Ті хто мав би дбати та створювати такі місця – самоусунулись від цієї проблеми, бо в них грошей нема, їм треба технічну документацію виготовляти і т.д ф т.п. Авто теж не залишиш де небудь, бо поїде в невідомому напрямку. Залишається в космос виводити, тоді точно нікому не мішатиме.
      Наболіло. Бо просив про збільшення паркувальних місць в дворах багатоквартирних будинків, ніхто не хоче і пальцем пошевелити. Якось так.

  2. Парковки пустують бо їх мало, вони далеко і там дорого. В гараж теж не поставлять бо злодіїв бояться. Все стоїть по дворах під вікнами, вранці неможливо провітрити кімнати – відкриєш вікно і душишся від смороду вихлопних газів, гірше кроноспану… В місті є достатньо місця для того щоб організувати автостоянки, тільки ніхто не береться їх будувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця