<

«Вантажівка рухалась дивно»: на Волині небайдужі люди затримали пʼяного водія вантажівки

20:13 | 25.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
535
/ Коментарі відсутні

На Волині небайдужі допомогли зловити п’яного 39-річного водія фури. За їх словами, вантажівка їхала дуже дивно, зі сторони в сторону. Алкотестер показав результат 2, 09 проміле у водія вантажівки. 

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

«Вантажівка, яка щойно їхала попереду нас, рухалась дивно, зі сторони в сторону, хоча на дорозі не було ям» – з такими словами до інспекторів з дорожньої станції патрульної поліції, що на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, звернулися небайдужі громадяни. Люди запідозрили, що водій «фури» – п’яний та може наробити лиха, тож вирішили повідомити про це поліцейських.

Невдовзі патрульні помітили той самий вантажний автомобіль і зупинили його. У 39-річного керманича вони і справді виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Драгер, і алкотестер показав результат 2,09 проміле.

На чоловіка склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. У нього вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування, а також відсторонили від керування транспортним засобом.

Загалом з початку року патрульні Луцька та Ковеля виявили уже 75 водіїв, які керували під дією алкоголю чи наркотичних речовин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота