<

Викрили ковельчанина, який хотів на Волині збувати гуртові партії контрафактних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 8.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

СБУ у Любомльському районі затримали автівку з цигарками на пів мільйона гривень. Згодом бус з цигарками на 400 тисяч гривень без акцизних марок України затримали у Ковельському районі. З’ясувалось, що мешканець Ковеля намагався налагодили незаконний збут на території Волинської області гуртових партій контрафактних цигарок виробництва однієї із сусідніх країн.

Про це інформує пресслужба СБУ Волинської області.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Ковеля планує налагодили незаконний збут на території області гуртових партій контрафактних цигарок. «Товар» ділок мав намір постійно отримувати з-за кордону та збувати власникам дрібних торговельних точок.

Правоохоронці зупинили вантажівку зловмисника в Любомльському районі області. Під час огляду транспортного засобу виявлено понад 13,5 тисяч пачок цигарок іноземного походження без марок акцизного збору.

Аналогічну схему блокували і в Ковельському районі. Цього разу в автомобілі зловмисниці виявлено 10 тисяч пачок контрафакту на 400 тисяч гривень.

У межах кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.




один коментар
  1. От цікаво, яким то дивом така кількість білоруських цигарок потрапляє в Україну? Хто їх пропускає на кордоні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця