<

Викрадення і вбивство громадського активіста у Києві, який протидіяв квартирним аферам: суд взяв під варту трьох підозрюваних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 30.03.2021 / Новини / /
Перегляди
192
/ 1 коментар

Печерський районний суд Києва взяв під варту без права внесення застави трьох підозрюваних у викраденні та вбивстві громадського активіста й добровольця Олександра Мандича в Києві.

Про це повідомили у столичній прокуратурі.

Рішення ухвалили 29-го березня. Правоохоронці також зазначили, що мотиви злочину нині ще встановлюють. 

Згідно з даними слідства, ввечері 24-го березня троє підозрюваних були у квартирі 37-річного потерпілого на Печерську й приблизно годину утримували його проти волі та били в різні частини тіла. Після цього напівпритомного чоловіка силоміць посадили в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку. Зловмисники вбили викраденого чоловіка та сховали його тіло в закинутій канаві на Київщині.

Напередодні трьох підозрюваних затримали. Їм інкримінують умисне вбивство за попередньою змовою та незаконне викрадення, що спричинило тяжкі наслідки. За це загрожує довічне ув’язнення.

Про загиблого

Згодом стало відомо, що вбили громадського активіста та добровольця Олександра Мандича з позивним «Ташкент». Знайомі Олександра повідомляють, що він останнім часом займався протидією квартирним аферам і «конфліктував з луганськими рейдерами». Саме з цим і пов’язують його вбивство, – пише Громадське.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця