<

«Ви платите за свою свободу»: Зеленський жорстко пояснив італійцям, чому не слід співпрацювати з росією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 29.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
210
/ Коментарі відсутні

Володимир Зеленський дав інтерв’ю одному з найпопулярніших італійських видань – Corriere della Sera. Президент розказав про відносини України й Італії та ситуацію на фронті.

Питання італійського журналіста стосувалось економічної кризи. Адже зараз Європа потерпає від нестачі газу, що зумовлює підвищення цін на нього, повідомляє 24 канал.

Співрозмовник Зеленського запитав, чому італійські підприємці повинні відмовитись від російського газу і платити в рази більше. У відповідь Зеленський нагадав, що росія створила дефіцит енергоносіїв ще рік тому. Вона хоче, аби Європа була залежною від російського газу.

“Ви платите за свою свободу. Якщо ви не зробите це зараз, то ви і ваші діти робитимуть це потім. І вже тоді росія політично вирішуватиме, що робити Італії”, – сказав глава держави.

Зеленський також запевнив, що європейці згодом знайдуть альтернативу російському газу і тоді ціни на енергоносії в Європі значно знизяться.

Президент роз’яснив італійцю, як влаштоване життя російських корупціонерів. Для них дуже зручно їсти італійську їжу і водночас заявляти, що вони ненавидять Європу.

За словами Зеленського, російський електорат завжди вибиратиме Путіна. Оскільки в Росії процвітає корупція, росіяни можуть безкарно красти державні гроші, платити за війну в Україні і спокійно відпочивати в Європі.

“Якщо ви не любите цю цивілізацію, то відпочивайте вдома. Купуйте російські машини. Найкращі машини у світі”, – відповів президент.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер