<

Волинянин домовився купити в інтернеті фотоапарат, який у нього вкрали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 6.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Полісмени затримали особу, яка хотіла збути, вірогідно, крадений фотоапарат

Майже детективна історія трапилася з луцькими патрульними, яка показала також, наскільки важливими є ініціатива небайдужого громадянина та добра співпраця з поліцією, повідомляє патрульна поліція Луцька.

Близько 15-ї години патрульні проїжджали біля одного з торгових центрів Луцька. Їх зупинив молодий чоловік та розказав наступне: нещодавно на одному з інтернет-аукціонів він побачив оголошення про продаж фотоапарата, який у нього вкрали. Чоловік відразу сконтактував з продавцем та домовився про зустріч, ніби для того, щоб купити цей фотоапарат.

Зустріч мала відбутися на другому поверсі торгового центру, і чоловік-власник фотоапарату попросив патрульних допомогти йому затримати зловмисника.
Поки заявник відволікав увагу підозрюваного, патрульні непомітно наблизилися та перекрили зловмиснику шляхи відступу, та відразу затримали його. Згодом заявника та підозрюваного доставили у Луцький відділок поліції для з’ясування обставин справи.

Цей випадок ілюструє, як воля небайдужого та активного громадянина допомогла правоохоронцям спіймати зловмисника. Закликаємо громадян проявляти активну життєву позицію та повідомляти про всі правопорушення, свідками яких вони стають, а також, по можливості, вживати заходів до їх припинення.




один коментар
  1. Що за брєд? Поміг?
    Сам вичислив і приніс на блюдечку…
    Памятаю як в 14 зловили сепарів(один з яких був “шишкою”) і передали СБУ.
    А через пару днів читали в новинах: як “доблесні” СБУшники провели спец-операцію…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер