<

Волинським “бюджетникам” виділять кошти на індексацію зарплати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 24.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські депутати змінили цьогорічний бюджет, аби виділити кошти на індексаццію заробітної плати “бюджетникам”. Про це стало відомо сьогодні, 24 грудня, під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

Директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк повідомив, що внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік необхідні  для виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1013 “Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів”, – повідомляє Слово Волині.

Зокрема, цей документ в середньому збільшує заробітну плату бюджетників на 10%. Постанова Кабінету Міністрів підвищує посадові оклади, переглядає розмір надбавок, доплат та премій з 1 грудня 2015 року.

На ці потреби буде розподілено 4,7 мільйона гривень, інших видатків не передбачається.

Присутні депутати підтримали внесення змін до бюджету, відтак волинські”бюджетники” додатково отримають майже 5 мільйонів гривень в якості надбавок до зарплати.

Зауважимо, що проект обласної казни на наступний рік обранці громади планують розглянути лише після того, як парламентарі ухвалять державний бюджет.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер