<

Волинський священик цікавиться про любов, до якої батьківщини оспівав його колега на «Голосі України»?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 19.02.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарі 4

«Мені також дуже сподобався цей виступ, але… перегляньте сторінки цього церковного проповідника у соціальних мережах»

Про це пише Волинь.

Останній тиждень багато хто захоплюється голосом священика УПЦ Московського Патріархату Олександра Клименка, який заспівав пісню М.Мозгового «Материнська любов» на шоу «Голос країни», – написав отець Іван Сидор на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». – Мені також дуже сподобався цей виступ, але…

Цей священик захоплюється Охлобистіним, отець Олександр називає героїв Небесної сотні «безумцями»…
Цей священик захоплюється Охлобистіним (російський актор, який був колись священиком, відомий своєю ненавистю до всього українського), отець Олександр називає героїв Небесної сотні «безумцями», бо «Герої не безстрашні, а безумні». Священик насміхається з багатотисячної хресної ходи вірних УПЦ Київського Патріархату, репостить дописи проросійського і російського духовенства, блогера Шарія. Священика «От крика Слава Украине – тошнит».

Тому волинський священнослужитель логічно запитує: «У пісні, яку на Голосі заспівав священик, оспівується любов до рідної землі, але після перегляду сторінки цього церковного проповідника на шоу виникає питання, яка земля для отця Олександра є рідна…»івується любов до рідної землі, але після перегляду сторінки цього церковного проповідника на шоу виникає питання, яка земля для отця Олександра є рідна…»




коментарів: 4
  1. мені цікаво тоді,куди попаде “священник”-Стукач???ще й до того “священник” який навмисне розпалює ненависть і ворожнечу до ближнього свого.
    P.S.дивишся зараз на “війну” між київським і московським патріархатами(а насправді між Гундяєвим і Денисенко), і не знаєш ,чи вони прославляють Бога,чи поклоняються золотому теляті на своїх майбахах і яхтах :)

  2. Негоже це!!! Не для того створений сан Священника щоб в рясі на сцену лізти!!! Тим більше в дешевій показухі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер