<

Волинський правозахисник закликає атошників не мовчати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 21.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Волинський правозахисник Василь Нагорний закликає атошників не мовчати, якщо порушують їхні права.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Хлопці, атошники. Останні звернення вказують на те, що основна ваша проблема, це ви самі. Вірніше, ваше мовчання.

Інколи треба просто відкрити рота і цензурно чи нецензурно дати відсіч нахабі або покликати на допомогу. І не зважайте на його посаду і гаманець. Пам’ятайте, що за вами стоять сотні атошників, волонтери, які болюче реагують на несправедливість.

І якщо якась морда пузата змушує вас на роботі в 20 градусний мороз ремонтувати службову машину на вулиці і ви потрапляєте після цього в шпиталь, то вкладіть наступного разу цю морду пузом в сніг і гукніть побратимів на допомогу…

Ви достатньо намерзлись в окопах, щоб ще тут знущались. А якщо якась розпашіла пика каже, що вішає на вас всю недостачу — тільки за те, що ви вирішили перевестись на іншу роботу, то знову таки відкрийте рота і поясніть, що у вас є захист, ваші ж побратими, які прийдуть і знайдуть недостачу в триповерховому особняку морди Що? Погрожує поліцією?

Так напишіть зустрічну заяву по факту шахрайства і вимагання коштів. Що ? Поліція не буде йти проти нього? Хлопці, і в поліції, крім липових “убедешників”, є справжні учасники бойових дій. Переконався, що разом ви сила. Все вирішується. Єдине, тільки не мовчіть….”, – пише правозахисник.




один коментар
  1. Так само, пане Василю Нагорний думаю і я. І теж дуже дивуюся із демобілізованих героїв АТО, що проливали власну кров за свою і нашу свободу. Вони бачили там смаленого вовка, а тут перед чиновницькими дурцибеллами спасували і ніби у рот води понабирали. Зв’яжіться зі мною, це невавжко, і я навчу із чого потрібно починати. Не даймося себе підім’яти! Не мовчіть! Це наша земля, а не злодії. Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер