<

Волинські правоохоронці затримали громадянина однієї з країн Африки за збут наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 29.10.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

За збут наркотичних засобів чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали оперативну інформацію про те, що іноземець на території обласного центру займається збутом наркотиків. Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомляють на сайті правоохоронців.

Під час проведення оператвиних заходів, правоохоронці задокументували протиправну діяльність наркоторговця. Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків здійснили ряд оперативних закупівель внаслідок чого, під час збуту наркотиків, затримали 27-річного громадянина однієї з країн Африки.

Чоловік навчався у місцевому виші. За сумісництвом приторговував наркотиками – марихуаною. За протиправною діяльністю наркоторговця оперативники спотстерігали протягом трьох місяців.

– Працівники ВБНОН УМВС України у Волинській області задокументували протиправну діяльність іноземця, студента одного з навчальних закладів міста Луцька, який протягом тривалого часу вчиняв злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, а саме марихуани, – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк. – Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зараз у справі призначено ряд експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

PM873image003
PM794image002
PM836image001




один коментар
  1. сеператистам і корупціонерам дають по 2 роки ув’язнення, за травку 10. це просто ржака) україна, що взяти))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер