<

Волинські енергетики просять не ловити покемонів біля енергооб’єктів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 19.07.2016 / Новини /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із популярністю гри “Pokemon GO”, енергетики Волині просять користувачів бути уважними під час полювання за звірами.

За інформацією “Яндекса”, минулого тижня в пошуковик надійшло понад 600 тисяч запитів про покемонів. Гра посіла перше місце серед тем дня і набрала 84 бали зі 100 за шкалою зростання пошукового запиту, – повідомляє прес-служба ПАТ “Волиньобленерго”.

Якщо Пікачу або будь-який інший персонаж виявився на опорі ліній електропередач, поблизу трансформаторної підстанції або на іншому енергооб’єкті, не варто продовжувати полювання. Бажання поповнити колекцію героїв може виявитися небезпечним для вашого життя і життя оточення.

Відомі випадки, коли захоплені грою користувачі отримували травми, опинялися в чужих оселях, проникали на закриті території.

Знати правила енергобезпеки важливо не тільки любителям Пікачу і бульбазаврів.

Тож ПАТ “Волиньобленерго” нагадує: категорично заборонено забиратися на опори ліній електропередач, наближатися до пошкоджених ліній, намагатися самостійно усунути несправності на електроустановках. Також небезпечно рибалити в охоронних зонах ліній електропередач і перебувати в зоні підтоплення енергооб’єктів.

Про всі випадки пошкоджень або несправності енергооб’єктів енергетики просять повідомляти на номер кол-центру: 0-800-21-01-31




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер