<

Волинська веслувальниця Марія Повх повернулася з Європейських ігор із бронзовою медаллю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:53 | 22.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська веслувальниця Марія Повх повернулася з Європейських ігор із нагородою. Вітали спортсменку під час оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та учасники наради.

16 червня цього року на І Європейських іграх, які відбуваються в азербайджанському Баку, Марія Повх разом із Анастасією Тодоровою у складі жіночої байдарки-двійки на дистанції 200 м стали бронзовими призерками. Марія Повх – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учениця Школи вищої спортивної майстерності, ФСТ «Колос».

– Мені дуже приємно, що волинські спортсмени тішать такими успіхами, – наголосив Володимир Гунчик, привітавши Марію Повх. – Разом із тим, здобутки цієї дівчини повинні підштовхнути нас до роботи. Зокрема й у царині військового-патріотичного виховання, до котрого, переконаний, мають долучитися й громадські організації і спортивні. Минулого тижня отримали доручення від Кабінету Міністрів України організувати в цьому напрямку роботу. Ще раніше відповідне доручення дав Президент України Петро Порошенко. Ми ж спрацювали на випередження, бо вже практично готовий проект програми щодо національного та військово-патріотичного виховання молоді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця