<

Волинські рятувальники здійснили 21 виїзд за добу: зі снігових заметів витягнули 25 автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:34 | 12.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Станом на 17:00 від початку доби 11-го лютого працівники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області здійснили 21 виїзд для проведення аварійно-рятувальних робіт для надання допомоги громадянам, які опинилися у складних ситуаціях на дорогах.

Зі снігових заметів витягнуто 25 автомобілів (в тому числі дві карети швидкої допомоги, 2 тролейбуси, 18 вантажівок та 3 легкових авто), надана допомога 27 громадянам, – йдеться на сайті У ДСНС України у Волинській області.

У Нововолинську рятувальники 5-ї ДПРЧ на проспекті Дружби відбуксирували карету швидкої допомоги з хворим на борту, а на вулиці Шевченка вантажівку.

Зокрема, у Луцьку на Київському майдані працівники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області відбуксирували тролейбус, що застряг у заметі.

Крім того, у Луцьку рятувальники буксирували вантажні автомобілі, що застрягли у снігу на проспекті Відродження, вулицях Об’їзній, Клима Савура, Дубнівській, Львівській, Ковельській у селах Княгининок, Липини Луцької громади.

Рятувальники 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко відбуксирували карету швидкої допомоги, яка їхала на виклик до породіллі в село Гумнище Горохівського району.

На автодорозі біля села Сільце Горохівського району великогабаритний вантажний автомобіль заблокував проїзд та не міг зрушити зі снігового замету. Рятувальники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова відбуксирували авто, звільнивши проїзд для транспортних засобів.

Крім того, на Горохівщині у місті Берестечку ще одну вантажівку буксирували працівники 22-го Державного пожежно-рятувального поста.

У місті Рожище рятувальники 3-ї ДПРЧ відбуксирували декілька вантажівок (цистерну з пальним, порожній лісовоз та вантажівку для перевезення худоби).

На Ковельщині рятувальники 21-о Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби відбуксирували з кювету на трасі М-19 два мікроавтобуси – один вантажний, один з двома пасажирами.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучені 21 одиниця спецтехніки УДСНС області, працювали 74 рятувальники.

За минулу добу, 10 лютого, працівники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 15 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах. Зі снігових заметів вивільнили 16 автомобілів, з них 5 легкових, 8 вантажних, 2 рейсові автобуси та 1 шкільний автобус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця