<

Волинські паралімпійці стали заслуженими майстрами спорту України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:51 | 13.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Волинським спортсменам-паралімпійцям присвоїли почесні звання.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у фейсбуці, – передає ВолиньPost.

Звання «Заслужений майстер спорту України» з шашок серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату присвоїли:

  • спортсменці-інструкторці національної збірної команди України з шашок Людмилі Ведерко;
  • спортсмену-інструктору національної збірної команди України з легкої атлетики серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату Ярославу Окапінському присвоїли звання «Майстер спорту міжнародного класу»;
  • спортсмену-інструктору національної збірної команди України з академічного веслування серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату Андрію Сивих присвоїли звання «Майстер спорту міжнародного класу».

Подяку висловили і тренерам спортсменів – Дмитру Мударісову, Андрію Рожку, а також начальнику Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів, депутату Волинської обласної ради Віктору Галану-Влащуку.

“Особливі життєві обставини і проблеми зі здоров’ям не зупинили спортсменів на шляху до перемог. Їх незламність і сила духу – приклад для усіх. Людмила Ведерко і Дмитро Мударісов через військові дії на сході країни були вимушені покинути рідні домівки і оселилися у Луцьку”, – зазначив Григорій Недопад.

Під час зустрічі обговорили також перспективи будівництва легкоатлетичного манежу та поліпшення умов для тренувань. Як відомо, Луцьк став базовим містом для проведення чемпіонатів з легкої атлетики. А нинішня доступність стадіону “Авангард” для спортсменів теж має важливе значення для досягнення спортивних здобутків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер