<

“Волинь” перемагає “Дніпро” на виїзді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 6.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

«Дніпро» звично захопив ініціативу й навалився на гостей усією потужною атакою.

Моменти біля воріт гостей виникали із небезпечною періодичністю. Усе б нічого, але людиною №1 у першому таймі став Артем Кичак. Він потягнув три дуже небезпечні удари. Артем потягнув два удари Селезньова й постріл Гами. Пішла черга кутових на ворота «Волині», але без небезпеки, – повідомляє клубна прес-служба лучан.

Кичак відбив черговий удар в рамку від Безуса й «Дніпро» взяв перерву в атаці й «Волинь» кілька разів потривожила захисні порядки дніпрян.

Кінцівка тайму вийшла нервовою, але без моментів. Так само не було небезпеки, яка б могла б призвести до забитих голів і в другому таймі. «Волинь» рубалася на кожному клаптику поля й дотерпіла до щасливої кінцівки. На 85 хвилині в контратаці лучани заробили кутовий. Матей подав, Федецький, який грав із Шарпаром посковзнувся й мяч ввід спини Слави влетів у кут воріт Бойка – 0:1!!!

У контраатаках лучани могли забити вдруге, але фінальний свисток Абудли зафіксував справедливу перемогу «Волині». Вона «зимуватиме» в турнірній таблиці на 5 місці.

Дніпро – Волинь – 0:1 (0:0)

5 грудня, Ліга Парі-Матч, 12 тур, Дніпропетровськ, Дніпро Арена.

Дніпро (Дніпропетровськ): Бойко, Едмар, Безус (Лучкевич, 61), Селезньов, Леонардо, Бруно Гама, Дуглас, Ротань (к) (Данило, 46, Шахов, 78), Гуйє, Федецький, Матеус

Запасні: Шеліхов, Джон, Чеберячко, Томечак, Лучкевич

Тренер: Мирон Маркевич

Волинь (Луцьк): Кичак – Жуніч, Богданов, Шабанов, Польовий, Політило (к), Кравченко, Шарпар, Матей, Кобахідзе (Горопевшек, 90), Козьбан (Мемешев, 65).)

Запасні: Неділько, Насонов, Горопевшек, Герасимюк, Логінов, Никитюк

Тренер: Віталій Кварцяний

Гол: Шарпар (86)

Арбітри матчу: Абдула (Харків)

Попереджені: Ротань (25), Данило (71) – Кравченко (16), Шарпар (27), Політило (65)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер