<

Житель Володимира-Волинського зберігав у квартирі контрафактних сигарет на півмільйона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 4.10.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Працівники Управління захисту економіки, прокуратури та прикордонної служби вилучили понад 25 тисяч пачок цигарок із підробленими марками акцизного податку України.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ Нацполіції встановили особу, яка займалась реалізацією контрафактного тютюну.

51-річний мешканець м. Володимир-Волинський у своїй власній квартирі організував оптовий склад цигарок. В подальшому тютюнова продукція розповсюджувалась на території регіону.

У квартирі громадянина оперативники УЗЕ спільно з працівниками Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та прокуратури провели санкціонований обшук. Правоохоронці вилучили понад 25 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку України та з марками акцизного податку з ознаками підробки. Вартість тютюнової продукції сягає 500 тисяч гривень.

Локачинське відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрило кримінальне провадження за ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

На даний час працівники Управління захисту економіки у Волинській області встановлюють канали постачання контрафактних цигарок.

tsyharky-volodymyr-volynskyj-04_10_2016




коментарів: 5
  1. А горілки не встановлюють ,чи чекають коли почнуть гинути люди .Заідьте в Устилуг там в кожному магазині продається палена горілка ,та й у Володимирі теж .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер