<

Збір закрито: володимирчанину Денису Твердому безкоштовно проведуть лікування за кордоном

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 14.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1428
/ Коментарі відсутні

9-річний Денис Твердий з Володимира потребував фінансової допомоги для операції з пересадки кісткового мозку. Організатори збору коштів згодом повідомили, що операцію хлопцю проведуть безкоштовно.

Про це зазначила Дарія Піддубецька у фейсбуці.

“Друзі, колеги, знайомі й всі небайдужі до стану здоров’я Дениса Твердого, інформую Вас, що багато небайдужих людей відгукнулось на наше звернення. За що щиро вдячні!!!

Хочемо зазначити, що після спілкування з батьками ми дізнались прекрасну звістку, що лікування за кордоном буде повністю безкоштовним.Збір коштів не потрібний!!!” – йдеться у повідомленні.

З початком війни, нашим онкохворим діткам, допомагають в лікуванні ряд благодійних організацій, які беруть на себе оплату лікування і супутні витрати.

Завдяки міжнародному партнерству та співпраці наших українських лікарів з представниками дитячих онкологічних центрів з 18 країн Європи та Північної Америки та особливо керівництво SIOP Europe, the European Society for Paediatric Oncology – SIOPE, і St. Jude Children’s Research Hospital розробили спільний план з підтримки дитячої онкології та гематології України.

“Дякуємо за підтримку, чуйність і допомогу! Тримаємо кулачки за Дениса і швидкого одужання в європейській клініці!” – написала Дарія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер