<

Затиснув в інший автомобіль: водій УАЗа, який у селі Володимир-Волинського району збив пішохода, відбувся умовним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 17.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
130
/ Коментарі відсутні

Водію «УАЗа», який збив пішохода, затиснувши його в інший автомобіль, Володимир-Волинський міський суд призначив рік умовного покарання.

Про це інформують Волинські новини.

Нагадаємо, ДТП сталася 13-го жовтня 2020 року на автодорозі Р-15 сполученням «Ковель-Жовква» у селі Верба. Водій за кермом автомобіля «УАЗ» збив пішохода, яким виявився 23-річний житель Львівської області, та затиснув його в автомобіль «Opel Vivaro», що стояв на смузі руху в попутному напрямку. А «Opel Vivaro», своєю чергою, від удару зіткнувся з Volkswagen T-5.

Внаслідок аварії пішохід отримав численні тілесні ушкодження, зокрема, розрив селезінки та переломи кісток.

У суді водій повністю визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому.

Він розповів, що відразу ж після аварії брав активну участь в наданні потерпілому першої невідкладної допомоги, організував виклик на місце швидкої медичної допомоги. Під час лікування постійно надавав йому матеріальну допомогу, відвідував його. Наразі підтримує хороші відносини із постраждалим. Та додав, що готовий надавати матеріальну допомогу для лікування і в майбутньому.

Представник потерпілого зазначив, що останній і досі перебуває на лікуванні, але просив суд призначити обвинуваченому найлегше покарання не пов`язане із позбавленням або обмеженням волі.

Врахувавши всі обставини, реальний строк на три роки суд змінив умовним на один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер