<

Закрили голосування за проекти подані на бюджет участі у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 7.11.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

6-го листопада о 24-й годині завершилося голосування за подані проекти на бюджет участі у Володимирі-Волинському. Нагадаємо, що загалом було допущено до голосування 19-ть проектів, саме вони протягом 2-х тижнів боролися за голоси жителів міста.

Зазначимо, що в голосуванні загалом прийняли участь 3 249 людей. Зазначимо, що проекти обиратимуть у двох категоріях – великі та малі.

Для реалізації проектів активних громадян з міського бюджету виділено 1,1 мільйони гривень. Кількість і вартість поданих проектів у 4 рази перевищує цей бюджет.

Зазначимо, що під час голосування виникало і кілька скарг на правомірність агітації за деякі проекти. Під час брифінгу міського голови Петра Саганюка із представниками ЗМІ, мер повідомив, що будуть вирішувати спірні питання та розбиратися чи було використання адмінресурсу лікарнет та гімназією Цинкаловського.

Додамо, що перша скарга була подана на правомірність агітації депутатом міської ради Максимом Клим’юком, який ніби то роздавав заповнені бланки студентам у гуртожитку.

Відповідно до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) всі спірні питання вирішуються Координаційною радою. Тому, у міськвиконкомі просять усі скарги щодо порушень при агітації за проекти або голосування подати секретарю Координаційної ради (каб. №5 міськвиконком вул. Д.Галицького, 5 ) до 15 години 8 листопада.

Переможців голосування визначать на фінальному засіданні координаційної ради, яке відбудеться не пізніше як протягом трьох робочих днів з моменту завершення голосування ( до 9-го листопада включно).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця