<

За фактом побиття правоохоронцями учасника АТО у Володимирі-Волинському проводиться досудове розслідування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 16.09.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За фактом побиття у ніч з 8 на 9 серпня правоохоронцями учасника АТО, інваліда І групи, прокуратура проводить досудове розслідування.

Про це йдеться у відповіді прокуратури Волинської області  на запит заступника голови обласної ради Олександра Пирожика, –  повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Зокрема, у відповіді повідомляють, що запит щодо неупередженого розслідування справи з побиття учасника АТО, інваліда І групи був підтриманий на сесії обласної ради. Інформацію про інцидент внесено до ЄРДС за фактом перевищення службових обов’язків та спричинення тілесних ушкоджень службовими особами Володимир-Волинського УМВС України у Волинській області відвідувачам розважального закладу “Метелик” і розпочато досудове розслідування.

Також, вказують у відповіді, зараз встановлюють усі обставини злочину, проводять необхідні судово-медичні експертизи. Після завершення досудового розслідування  у випадку наявності підстав винним буде оголошена підозра.

“Хід розслідування вищесказаного кримінального провадження контролюється керівництвом прокуратури області”,- вказано у відповіді.

Нагадаємо, інцидент трапився у ніч з 8 на  9 серпня поблизу закладу “Метелик”  у Володимирі-Волинському.

зз




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер