<

Як відзначатимуть День захисника України у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 4.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2
Офіційні заходи присвячені Дню захисника України Володимир-Волинська міська влада планує провести 13-го жовтня. Окрім них, міський голова Петро Саганюк повідомив, що планують здійснити заміну фотографій на дошці Пам’яті, передати допомогу на Схід та зустрітись із сім’ями загиблих учасників АТО.
 
Для Володимир-Волинського військового з’єднання, за їх проханням, міська рада виділить кошти для закупівлі семи бензопил та теплогенераторів. А також Петро Саганюк повідомив, що для зенітного-ракетного полку вже передали комп’ютер та принтер.
 
Оновити міська влада планує фотографії на дошці Пам’яті Герої АТО. Наразі замовили керамічні фотографії, які хочуть освятити 13-го жовтня.
 
Щодо офіційних заходів, то 13-го жовтня об 11-й годині на площі Героїв відбудеться панахида. Далі відзначати День захисника України будуть в культурно-мистецькому центрі. Заплановано огляд виставки дитячих малюнків, документальної та фотовиставки, виставки експонатів з фонду історичного музею на тему проведення антитерористичної операції на сході України.
 
О 12-й годині розпочнеться перегляд документального короткометражного фільму про 14-ту ОМБр. Також відбудеться концертна програма за участю духових оркестрів, танцювальних дитячих колективів та ансамблів народної творчості.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер