<

«Я захворіла на СOVID-19»: на понад 60 тисяч гривень ошукали закоханого мешканця села Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 21.10.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

«Я захворіла на «Covid-19», терміново треба гроші на лікування, допоможеш?» – таке повідомлення отримав 18-річний житель одного із сіл Володимир-Волинського району від фейкового профілю дівчини у інстаграмі. За місяць часу із закоханого у неіснуючу людину шахраї видурили понад 60 тисяч гривень. Одному із них вже оголосили про підозру, йому загрожує до 3-х років ув’язнення.

Шахраї вигадували все нові проблеми зі здоров’ям неіснуючої дівчини після начебто перенесеного нею коронавірусу, – інформує Володимир-Волинський відділ поліції у фейсбуці.

З-го липня 2020-го року компанія друзів знайшла можливість «підзаробити» грошей. Законного способу навіть не розглядаючи, вирішили створити фейковий акаунт дівчини на ім’я «Сапіга Аня», і таким чином, вигадуючи проблеми із начебто її здоров’ям, видурити кошти у свого знайомого.

В результаті, шахраї на чолі із 25-річним товаришем, вигадуючи все нові проблеми “після перенесеного дівчиною коронавірусу”, за місяць видурили із закоханого у неіснуючу людину 62 тисячі 700 гривень.

Правоохоронці провели оперативно – розшукові та слідчі дії, головному фігуранту справи вже оголосили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 с. 190 Кримінального кодексу України ( Шахрайство).

Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця