<

Вшанували пам’ять жертв політичних репресій у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 14.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському відбулися заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв політичних репресій. Очільники міської, районної рад та райдержадміністрації поклали квіти до підніжжя символічної могили борцям за волю України, що у парку “Слов’янський”.

Про це йдеться на офіційній сторінці міської ради.

Про те, що таке Великий терор 1937-1938 років та про наслідки сталінських репресій на початку пам’ятного заходу нагадав присутнім начальник відділу культури і туризму міськвиконкому Роман Віслобоков.

Після хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять усіх замордованих та закатованих жертв репресій, корзини із квітами до символічної могили піднесли міський голова Ігор Пальонка із заступницею Любов’ю Саць та голова районної ради Віктор Хиць із заступником очільника РДА Сергієм Романюком.

Нагадаємо, День пам’яті жертв політичних репресій відзначається згідно з Указом Президента від 21-го травня 2007 року, щорічно у третю неділю травня, з метою привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця