<

«Вони боронять крізь віки»: у Володимирі проходить виставка малюнків до Дня захисників і захисниць України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 14.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
234
/ 1 коментар

На площі Героїв у Володимирі експонується нова виставка дитячих робіт під назвою «Вони боронять крізь віки», яку присвятили Дню захисників та захисниць України.

У виставці представлено 31 роботу юних митців, які навчаються у Володимирській дитячій художній школі ім. Миколи Рокицького, а також учнів артстудії “Фіглі-Міглі”, повідомляють у фейсбуці міської ради.

На малюнках та плакатах із комп’ютерною графікою діти зобразили образ українського воїна, який пройшов крізь віки – від хоробрих козаків, незламних воїнів АТО і до теперішніх бійців ЗСУ.

Такий формат виставок дитячих малюнків із перенесенням їх на друковане полотно та розміщення у вигляді стендів у центральній частині міста уже став доброю традицією, адже таким чином ознайомитись із творчістю талановитих володимирських дітей може більша кількість жителів та гостей Володимира.




один коментар
  1. Роботи справді дуже змістовні і гарні. Спеціально шукала на віоліті якихось альбомів чи збірок, які б показували, якою бачили реальність діти-свідки попередніх воєн, але так і не знайшла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця