<

Володимирчани почали самотужки облаштовувати спортивно-ігровий майданчик у своєму дворі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 16.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Володимирчани самостійно розпочали масштабну реконструкцію універсального спортивно-ігрового майданчика в своєму дворі.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці громадський активіст, політолог, науковий співробітник Володимир-Волинського історичного музею та підприємець Олександр Стемковський, – передає Кордон.

Попри негоду 15-го жовтня жителі Ковельської 140 – 138/2 організувались й розпочали роботи з облаштування ігрового майданчика. Почистили, зокрема, асфальтове покриття від бур’янів та бруду.

Вже наступного дня планують демонтувати стару огорожу й встановити на її місці нову. Також відгородять високою сіткою ділянку, яка була взагалі у вільному доступі. Таким чином, майданчик має стати безпечною ігровою зоною для дітей. Окрім того, удари м’яча не страшні будуть ані для людей, які відпочивають на сусідній території, ані для припаркованих поряд авто.

Як зазначив Олександр Стемковський, роботи ведуться за сприяння кандидата у мери Володимира-Волинського Ігоря Пальонки та народного депутата Ігоря Гузя, за підтримки Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. А, насамперед, завдяки згуртованості жителів двора.

“Як і було обіцяно Ігорем Пальонкою та Ігорем Гузем під час зустрічі з виборцями в цьому дворі — розпочалися роботи з реконструкції спортивно-ігрового майданчика. Декілька років він простоював у жалюгідному стані. Нарешті ми взялися його облагороджувати. Є план, макет, який ми розробили з урбаністом Андрієм Гнатюком. Будемо старатися виконати роботи відповідно до цього макету”.

Серед запланованого також: встановлення футбольних воріт й баскетбольних кілець, розмітка по всьому майданчику тощо. Тож незабаром, сподіваються володимирчани, їхні діти зможуть тут пограти у футбол, баскетбол, волейбол чи бадмінтон.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер