<

Володимир-Волинський завдяки децентралізації змінив місто – Володимир Гройсман

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 27.02.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
5
/ коментарів 8

Криза не повинна зупинити ті реформи, які вже запущені в країні і вже приносять перші результати. Прикладом змін є місто Володимир-Волинський. Таку думку висловив Спікер Парламенту Володимир Гройсман.

Він зазначив, що саме тому продовження децентралізації – це один з пунктів плану, який готується для країни, щоб вивести її з кризи. Яскравий приклад змін – місто Володимир-Волинський. У 2015 році завдяки фінансовій децентралізації він отримав на 26 млн. грн. більше, ніж в 2014 році. А ця сума дорівнює одній третині доходу всього міста. Місцева влада направили 8,5 млн. грн. на ремонт доріг, тобто, виплатили зарплати будівельникам, – повідомляє Replyua.

У процес втягуються профільні підприємства, які постачають пісок, асфальт, метал, бітум. Це сама наочна демонстрація того, як процес децентралізації запускає безліч процесів в регіоні та підштовхує до розвитку бізнесу і підвищення заробітних плат.

“Крім цього, в місті з’явилися нові дитячі майданчики, в школах відкрили комп’ютерні класи”, – поділився хорошим новинами Гройсман.




коментарів: 8
  1. Гарний першоквітневий жарт ???…) Дуже розвеселити , але трішки зарано в лютому жартувати … Але чорний гумор і взимку доречний .

  2. я живу в цьому місті Володимирі Волинську ідумаю може я вньому не живу може це якесь місто в Европі може Гройсман помилився країною

  3. Пан Гройсман війну переплутав з децентралізацією, бо перевиконання бюджету в місті за рахунок військових 14 бригади що сплачують податки , та зубожілого населення що теж вимушене сплачувати податки на війну з мізерної заробітної плати, і обов’язково треба було згадати єдиний податок у світі – оподаткування пенсій. Ось це ваші реформи та здобутки , ще можете прокурорів і ментів згадати Ви на них теж заробили , потасували як карти в колоді … Цікаво в яку країну будете втікати ? Хоча я не здивуюся якщо переважна маса в Ростові-на-Дону ” засвітитися ” …

  4. Наглядний приклад фіктивних змін, які самі ж політики пропонують, звітують про виконання і лише вони одні і бачаться прекрасний результат! Шановні, Ви точно живете з нами в одній країні, а то шось ми, прості люди,не бачимо позитивних змін децентралізації… Бачимо відсутність коштів на зарплати вчителям профтехзакладів, бачимо проблеми в поліції, лікувальних закладах, в освіті…Де ті майданчики дитячі? може у Вас на подвір”ї в Києві чи де там…. То зарплата середня по Україні 5230 грн., це типу у Вас 10тис., а в мене 0, то в середньому у нас по 5 тис.? Якщо Ви їсте ікру щодня, то це не значить, що в середньому українець їсть її через день….. Совість у Вас є? Розберіться, чому доходи стали більші….не через Ваші долбані реформи….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця