<

Володимир-Волинський відзначив Міжнародний день молоді благодійним концертом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 13.08.2015 / Володимир /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

В середу, 12-го серпня, у ресторації “Маяк” відбувся арт-вечір. Захід був благодійним, всі кошти будуть використані на допомогу 14-ї ОМБР. Дійство відбулось під егідою благодійного фонду “Прибужжя” за сприяння Валентина Кошельника, депутата обласної ради та народного депутата Ігоря Гузя.

Концерт розпочався із затримкою через певні технічні нюанси, проте публіка не розходилась, адже усі з нетерпінням чекали драйву і чудових емоцій.

Слово від організаторів мала Олександра Струбицька, представник Благодійного Фонду “Прибужжя”, котра зазначила, що такі події, попри закиди, що у країні напруга, все ж повинні відбуватись, закликала глядачів не лише морально, а й матеріально підтримати тих, хто захищає Україну від ворога та побажала приємних вражень від вечора.

Акустичний виступ володимир-волинських талантів розігрів глядачів, активні численні оплески надихали музикантів. Олександр Шептій та Юрій Шумакович чуттєво передали усім свій романтичний настрій через пісні гурту “Пятница”.

Гурт “50\50” в лиці однозначно лідера тримала тісний контакт з аудиторією, вокаліст розповів про те, що теорій походження назви є чимало, зокрема “50% – це три Андрії,а 50% – незрозуміло хто, якісь люди”, “на 50% вміємо грати і співати, а на 50% – ні”. Їх композиції, сповнені чистого драйву, приправлені українським фолком наситили вечір енергією, настрій суттєво покращувався.

Гості з Нововолинська – новостворений і новоназваний гурт “Дікапріо Оскар” радували чудовим вокалом та якісним класичним звучанням хорошого року. Що особливо – вокаліст співав і англійською ,і польською мовами. Дякуємо вам, Назар і компанія!Дебютний виступ гурту був вдалим і їх закликали на біс.

Вже добре знайомі “ProVocation” презентували і нові пісні, і нового басиста.

Нетривіальний гурт з промовистою назвою “Цвях” були дійсно цвяхом програми.

Формація зачарувала присутніх своїми містичними текстами та невимовно вдалим поєднанням глибокого вокалу, пронизливої труби та віртуозних гітарних звуків, що зливались в переливисте намисто чистого і справжнього мистецтва.

Харизматичний лідер гурту Сміт (Сергій Лонюк) – відомий у Нововолинську і як музикант ,і як художник. Музика – його невідривна частина життя, це неможливо не відчути! Слухачі довго не відпускали артистів зі сцени ,вимагачи все нового і нового, заслухаючись у дива, що оповідались у піснях …

Розрекламований гурт “Санмай”, які цьогоріч відкривали музичну частину “Бандерштату”, беззаперечно привезли з собою часточку фестового драйву.

Не відчути енергетику того дійства, про яке вже писав БУГ, просто неможливо!

Луцькі гості виконували композиції з дебютного альбому глядачам вже знайомі – “Ти помреш від нікотину”, “Чат”, “Падали в небо”, “З нами”.

“Ми повинні не забувати, для чого нас тут зібрали – це благодійний концерт. Завжди вважав: герої не вмирають – вони падають в небо,” – апелював зі сцени Сергій Гнатюк, вокаліст “Санмая”

Ведучі нагадували, що вечір благодійний, що “…вони воюють там, на передовій, а ми за них – тут, у тилу. Вони завжди у наших серцях, вони – з нами.”

Так, в ході всього вечора поміж людей ведучий зі скринькою збирав кошти для військових. Люди охоче ділились. Були й такі, що кидали щоразу, як до них підходили.

Літній вечір серпня поступово перетікав у ніч. Чомусь не хотілось покидати арт-вечір, не хотілось, щоб завершувався.

Від імені глядачів дякуємо організаторам – Валентину Кошельнику, Ігорю Гузю, благодійному фонду “Прибужжя” за це дійство.

Наталія Тарковська




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер