<

Володимир-Волинський суд продовжив перерву у слуханні справи щодо екс-бійців 51-ї ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 16.05.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У Володимир-Волинському міському суді 16-го травня продовжили судове провадження щодо колишніх військовослужбовців 51-ї бригади. Однак через відсутність свідків зі сторони обвинувачення суд змушений був продовжити перерву.

На початку засідання суддя Олександр Лященко повідомив, що суд не отримав підтвердження про вручення повісток для свідків. Прокурор Владислав Зубко додав, що подав відповідні запити і дехто із свідків звільнений в запас, а ще є ті, які виконують бойове завдання в Луганській області.

“На сьогодні не з’явився свідок, який мене в телефонному режимі запевнив, що прибуде. Якщо можна, то відразу клопотання. Клопотання щодо допиту свідків Гончара, Гузієнка та Чергінця провести в режимі відеоконференції на наступний раз,” – зазначив Владислав Зубко.

Один із адвокатів заперечив і висловив думку, що Чергінця необхідно допитувати в залі суду у Володимирі-Волинському. Прокурор погодився, що свідок важливий, але наразі ще проходить військову службу в зоні бойових дій і викликати на слухання буде досить складно.

Наразі перерву оголосили до 11 години 20-го червня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер