<

Володимир-Волинський район: рятувальники продовжують навчати громадян основам цивільного захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 17.03.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський район: рятувальники продовжують навчати громадян основам цивільного захисту та заходам щодо недопущення спалювання сухої рослинності

 15 березня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели бесіду з питань безпеки життєдіяльності з працівниками Володимир-Волинського  управління Державного казначейства ГУ Державного казначейства України у Волинській області.

Рятувальники нагадали працівникам про основні правила безпеки, а також про те, яких важливих профілактичних заходів необхідно дотримуватись, аби запобігти біді. Вони наголосили на найхарактерніших небезпеках, котрі підстерігають на легковажних у побуті, під час роботи та відпочинку та розповіли, як їх уникнути. Також фахівці ДСНС нагадали працівникам правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі на початковій стадії. 

Йшлося і про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, коли громадяни спалюють суху траву та сміття. Особливо наголосили на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Також звернули увагу персоналу як правильно діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, у разі надзвичайної ситуації техногенного характеру у військовий час, під час артобстрілу та інше.

В ході зустрічі співробітники ДСНС розповсюдили плакати та листівки, на яких зображені основні правила пожежної та техногенної безпеки та дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

3cac7d47-dd49-4652-831c-3534efb69104




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця