<

Володимир-Волинський переміг у Всеукраїнському конкурсі “Міста, дружні до дитини”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 13.03.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

13-го березня стало відомо, що Володимир-Волинський переміг у конкурсі “Міста, дружні до дитини”, а саме в номінації “Краща практика дружнього для дитини міста”.

Про перемогу розповіла заступниця міського голови Лариса Кулікова на сторінці у Фейсбук.

“Сьогодні для нас втішна новина! Асоціація міст України підбила результати конкурсу “Краща практика дружнього для дитини міста”. Нас відзначили першим місцем! А майже рік тому ми разом з підприємцями і мамами маленьких дітей на круглому столі підтримали Ініціативу великих міст, які прагнуть стати дружніми до дітей . Вирішили, що першим кроком до реалізації ідеї буде створення комфортних умов для батьків і малюків у магазинах, кафе, салонах краси тощо). З цією метою провели конкурс. А потім до стоворення у своїх закладах комфортних умов доєдналися бюджетні установи і навіть Ощадбанк. Щиро вдячна всім, хто долучився до реалізації цієї ідеї! А попереду у нас ще багато роботи, багато задумів і планів!” – розповіла Кулікова.

Нагадаємо, що роботу в цьому напрямку активно розпочали майже рік тому. Тоді визначили основні критерії, яким повинен відповідати заклад, аби носити звання “Дружній до дітей”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер