<

Володимир-Волинський довів, що являється бійцівським містом, – керівник клубу “Любарт” Володимир Подзізей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:31 | 10.03.2017 / Володимир / , , /
Перегляди
178
/ 1 коментар

9-го березня у Володимир-Волинському спортивному клубі “Любарт” відбулася зустріч тренерів та вихованців клубу з представниками місцевих ЗМІ. Мета своєрідного брифінгу – представлення досягнень вихованців клубу, яких чимало.

В першу чергу керівник клубу Володимир Подзізей представив дівчат, які чудово виступили на чемпіонаті України з боксу. Так Марія Любах здобула перемогу у цьому турнірі і тепер претендує на місце в збірній України, яка виступатиме на чемпіонаті Європи. Ще дві дівчини Ніна Наумова та Наталія Павловська завоювали призові місця. Тренує дівчат досвідчений тренер Юлія Семко.

Вперше вихованці клубу “Любарт” виступали на змаганнях з міксфайту (змішані єдиноборства) у Луцьку – це Денис Бондарук, Валерій Мартинюк, Олександр Бичко та Ілля Кравчук . І хоча хлопці ще не приймали участі у подібних змаганнях, за словами їх тренера Володимира Подзідзея, виступили вони дуже гідно.

Гарні результати й у спортсменів, які займаються гірьовим спортом. Так Назарій Квашук на обласних змаганнях у Луцьку зайняв 1-ше місце та виконав норматив першого дорослого розряду. Микола Сергеюк теж переміг на цих змаганнях та виконав норматив першого юнацького розряду.

Окремої уваги заслуговують досягнення Віктора Смичука, який має надзвичайну кількість перемог у різноманітних змаганнях з пауерліфтингу, встановив 8-м рекордів України та виконав норматив майстра спорту міжнародного класу. Тренує цих таланових хлопців Микола Крайнов.

Користуючись нагодою Володимир Подзізей звернувся до представників міської влади, адже спортсменам потрібна підтримка для організації відряджень на навчальні збори. Також клубу не вистачає борцівського татамі, щоб хлопці, які виступають у змішаних єдиноборствах могли покращити свою техніку боротьби.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук привітав спортсменів зі здобутими перемогами, подякував тренерам за їх працю та запевнив, що влада міста й надалі підтримуватиме клуб “Любарт” та його вихованців.




один коментар
  1. “Так Марія Любах здобула перемогу у цьому турнірі і тепер претендує на місце в збірній України, яка виступатиме на чемпіонаті Європи”… Відне ім’я – МАРІЯ ЛЮБУХ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер