<

Володимир-Волинські рятувальники гасили пожежу в селі Селець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 8.06.2016 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

7-го червня близько 15 години поступило повідомлення диспетчеру ДПРЧ-7 від житель ниці с. Селець по вул. Лопатіна, що у сусідньому господарстві горить господарське сіно близько 2 тон.

На місце події було направлено друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом заступника начальника ДПРЧ-7 Олександра Бенеди та командира відділення ДПРЧ-7 Ігора Ковальчука. По прибуттю на місце було проведено розвідку, встановлено що загрози спорудам будинкам немає, оперативно було локалізовано пожежу з мінімальними збитками. Ймовірною причиною пожежі було необережне поводження з вогнем власниці господарства, яка спалювала сміття занадто близько до місця складування сіна. Збитки встановлюються, – повідомляє прес-служба рятувальників. 

На місце події працювала оперативна група Володимир-Волинського відділку поліції.

З початком літа настає пожежо-небезпечний період, нагадуємо жителям міста та району, будьте обережні з відкритим вогнем та у побуті. Вогонь не вибачає помилок.

Заборонено: розпалювати вогнища у лісі, у парковій зоні, рекреаційних зонах у місцях не призначених для цього, залишати вогнище без нагляду.

У спеціально відведених для цього місцях обов’язково після відпочинку треба впевнитись що вогонь погашено. ЗАБОРОНЕНО спалювати суху траву, посуш, післяжнивні рештки, розводити вогонь біля торфовищ. Нагадуємо власникам, орендарям земельних ділянок відповідальність за пожежну безпеку на їх земельних ділянках покладається на їх (власників, орендарів)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця