<

Володимир-волинські танцюристи зайняли друге місце у Міжнародному турнірі «Ukr Dance Cup 2019»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 21.10.2019 / Володимир / , /
Перегляди
38
/ Коментарі відсутні

Танцюристи клубу спортивного танцю «StarLight» із Володимира-Волинського Роман Боярчук та Ярина Шуляр вибороли друге місце у Міжнародному турнірі спортивного бального танцю «Ukr Dance Cup 2019» в Харкові.

Про це йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

У рамках фестивалю в Харківському Палаці спорту пройшли змагання з європейської та латиноамериканської програм за різними віковими і рівневими категоріями, у в яких взяли участь понад 1600 танцюристів з різних країн.

Вихованці клубу спортивного танцю “StarLight” з Володимира-Волинського Роман Боярчук та Ярина Шуляр в категорії “Юніори 1 Rising Star – LA” з-поміж 33-х учасників вибороли друге місце. Оцінювали майстерність танцівників судді з Росії, Німеччини, Італії, США, Литви, Нідерландів, Англії та України.

Нагадаємо, що юні танцюристи стали срібними призерами у категорії “Junior 1 Open LA WDC” під час змагань зі спортивних танців WDC AL WORLD CHAMPIONSHIP 10-Dance & WDC AL WORLD CUP BALLROOM & LATIN “Freedom Dance Cup”, які відбулися 21-22 вересня у місті Радом (Республіка Польща). 

Неабияких зусиль для того, аби пара виступала на достойному рівні, доклали їх молоді та креативні тренери Станіслав та Софія Кузнєчихіни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок