<

Влада повинна думати про інтереси громадян, як державна, так і міська, – Віктор Олійник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 15.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1106
/ 1 коментар

У Володимирі новий міський голова і депутати нового скликання за рік зробили чимало. Найголовніше – розбудова лікарні та ремонт доріг на вулицях міста. Це свідчить про те, що і мер, і депутатський корпус працюють для громади. У цьому переконаний народний депутат України 6-го скликання, а тепер депутат Волинської обласної ради Віктор Олійник.

Він зазначив, що очевидним є те, що депутатський корпус і міська влада дійсно повернулися обличчям до медицини. Адже минулого року в розбудову Володимирської лікарні вклали понад 20 мільйонів гривень. За ці кошти у багатьох відділеннях зроблено сучасні ремонти, зокрема, в інфекційному, терапевтичному, триває ремонт у хірургії. Закуплено нове медичне обладнання і не лише КТ.

«Я думаю, люди, якщо не сьогодні, то завтра відчують, що зміни в цій сфері дійсно суттєві. До медицини рано чи пізно звертається кожен, тому якою буде медицина, таким буде ставлення і громади до влади, адже це один з основних критеріїв роботи й діяльності місцевого керівництва», – зауважив депутат облради.

Також Віктор Олійник зазначив, що його тішить те, що в місті змінюється інфраструктура, зокрема покращуються місцеві дороги. Адже за рік у Володимирі реконструйовано, або перебуває на стадії ремонту чимало доріг, зокрема вулиці Устилузька, Сагайдачного, Незалежності тощо. Триває ремонт вулиці Зимнівської. Щоправда, тут, на його думку, є одна проблема:

«На моє глибоке переконання, влада повинна була зробити все можливе і навіть неможливе, щоб в такому стані вулицю Зимнівську не залишати на зимовий період. Адже, якщо сказати, що там незручності для людей, то це нічого не сказати. Кожного вечора люди, йдучи додому, проходять на цій вулиці справжній квест: як дійти додому і не попасти в яму з водою. Окрім цього там не має освітлення».

Віктор Олійник наголошує, будь-яка влада, як державна, так і міська, повинна думати про інтереси громадян. Аби люди почували себе комфортно будь-де: вдома, на вулиці, в парку чи на стадіоні.

Нагадаємо, в інтерв’ю журналістам БУГу Віктор Олійник розповів про уряд національної єдності та потребу єдності володимирчан заради розвитку міста.

Зокрема, він наголосив: зараз, коли в Україні будь-якої миті може розпочатися широкомасштабний наступ російських військ, які зосереджені на кордоні з нашою країною, необхідно створити Уряд національної єдності, який користуватиметься авторитетом, повагою і підтримкою всього суспільства. 




один коментар
  1. Шановний пане,вулицею,на якій живе ваша теща теж люди проходять квест.Попіклуйтесь і про них теж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця